Om Laserhuset

Om Laserhuset

Laserhuset, laserkliniken i Karlskrona

Vi erbjuder professionella laserbehandlingar. Vi har lång och gedigen erfarenhet och utbildning inom laserbehandlingar och sjukvård. Vi är medlemar i SLMS (Svenska Laser Medicinska Sällskapet). Vi använder oss av den senaste tekniken och kunskapen för att du som kund ska få det allra bästa resultatet och kunna känna dig trygg med oss.

Tystnadsplikt och etik

Naturligtvis har vi tystnadsplikt. Då det gäller ungdomar under 18 år utför vi behandlingarna i samråd med vårdnadshavaren. Vi avråder i normala fall gravida att göra behandlingar.

Behandlingar

Vi utför många olika typer av laserbehandlingar såsom skin rejuvenation, borttagning av tatueringar, solskadad hud, blodkärl, borttagning av hår, smärtbehandlingar mm. Innan vi utför en behandling ger vi alltid en konsultation där vi går igenom dina önskemål, din hälsa, behandlingstid, förväntat resultat och prisbild. Vi utför bara behandlingar som ger ett gott resultat och är väl beprövade.

 

 

Våra terapeuter

Charlotte Nyberg, ägare av Laserhuset sedan Maj 2014.

Diplomerad Laserterapeut inom både Kosmetisk & Medicinsk Laserterapi. Jag är även utbildad inom Mental träning. Tidigare har jag drivit Ridskola i 16 år.

Hälsa samt att få andra människor att må bra, har alltid legat mig varmt om hjärtat. Jag trivs med mitt arbete och ångrar inte en sekund mitt val att ta över Laserhuset.

Jag strävar ständigt efter att vidareutveckla och förbättra både mig själv och verksamheten, genom kurser, vidareutbildningar och en kontinuerligt utökad maskinpark.

Linn Björåker, Auktoriserad Hudterapeut och frisör.

Innehavare av gesällbrev i frisöryrket och CIDESCO certifikat inom hudterapi. Har arbetat på klinik i Köpenhamn och på CIDESCO Kosmetologskolen som lärare, innan kärleken tog henne till Karlskrona och Laserhuset.

Gått diverse vidareutbildningar inom yrket bland annat i IPL- och laserbehandlingar.

 

 

Vår utrustning

Vi har fem olika typer av laserutrustningar för att kunna ge dig rätt behandlingsmetod för dina önskemål

  • Q-Switchad NdYAG laser
  • Alma Soprano Ice Platinum
  • NBE500
  • CryoPen
  • MPHI / MLS medicinsk laser
  • PhotoNova’s IPL med inbyggd kylning
  • Midlaser Diode
  • 808nm handlaser

Om du undrar

Hos oss är du alltid välkommen att ställa frågor, både före, under och efter en behandling.

Hjätligt välkommen till oss på Laserhuset